hestemarked.no - Norges Største Hestemarked! [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]
 
 

Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
MIX - for Hest og Hund! - Hva er sirup?
    MIX - for Hest og Hund!
MIX - for Hest og Hund!
Hestemarked.no | Hovedside MIX | Forum-regler | Brukerprofil | Aktive emner | Medlemmer | Søk | Hjelp
Brukernavn:
Passord:
  Velg språk
Lagre passord
 Alle fora
 Hest - SnikkSnakk
 Mellom himmel og jord
 Hva er sirup?
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Neste side
Forfatter Tidligere emne Emne Neste emne
Side: av 2

Bustetrollet

Innlegg: 5546

Skrevet - 13/03/2006 :  21:06:48  Vis profil  Svar med kopi av melding
Joda, det er søtt og klissete.

Men hvordan er det laget? Det er jo sukker, bare i en annen form!




Redigert av - Bustetrollet den 13/03/2006 21:07:33

Silje-og-Tindra

Norway
Innlegg: 4435

Skrevet - 13/03/2006 :  21:14:25  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseSilje-og-Tindra  Svar med kopi av melding
Som du sier.. sirup er sukker i en annen form. Sirup lages av sukkerrør eller sukkerroer. Gå til toppen av siden

Andrea & Daytona

» VIP

Norway
Innlegg: 885

Skrevet - 13/03/2006 :  22:12:23  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmesideAndrea & Daytona  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseAndrea & Daytona  Svar med kopi av melding
Det eneste jeg vet er at sirup ikke egner seg å miste mobilen i.. Ehh.. klebbete? JEG? pyttsann... Sirupbad er positivt det.. LOL*
Smil til verden og verden gapskratter tilbake!

o.O Lev livet i dag, i morgen kan det være for sent! O.o
Gå til toppen av siden

Bustetrollet

Innlegg: 5546

Skrevet - 13/03/2006 :  22:34:06  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Som du sier.. sirup er sukker i en annen form. Sirup lages av sukkerrør eller sukkerroer.

Opprinnelig postet av Formosissima

Men hvordan? Det er jo ikke noe kran man skuver på.



Gå til toppen av siden

Ildfuglen

» VIP

Innlegg: 534

Skrevet - 13/03/2006 :  22:36:37  Vis profil  Svar med kopi av melding
Sirup kan også lages av sevje fra trær som kokes/varmes. Lønnesirup lages på denne måten
Renate

Redigert av - Ildfuglen den 15/03/2006 01:16:40 Gå til toppen av siden

Silje-og-Tindra

Norway
Innlegg: 4435

Skrevet - 13/03/2006 :  23:31:22  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseSilje-og-Tindra  Svar med kopi av melding
Raffinering. Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 14/03/2006 :  09:08:34  Vis profil  Svar med kopi av melding
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete.. Gå til toppen av siden

Kurre

Norway
Innlegg: 2073

Skrevet - 14/03/2006 :  09:20:20  Vis profil  Svar med kopi av melding
Andrea?
Hvordan mister man mobilen i sirup?

www.forum-hest.moo.no Gå til toppen av siden

Bustetrollet

Innlegg: 5546

Skrevet - 14/03/2006 :  16:15:02  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.



Gå til toppen av siden

Silje-og-Tindra

Norway
Innlegg: 4435

Skrevet - 14/03/2006 :  16:31:30  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseSilje-og-Tindra  Svar med kopi av melding
...men lar du sukkeret stå etter at det er varmet opp, blir det hardt. Akkurat som lim til pepperkakehus, f.eks. Gå til toppen av siden

Andrea & Daytona

» VIP

Norway
Innlegg: 885

Skrevet - 14/03/2006 :  16:32:54  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmesideAndrea & Daytona  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseAndrea & Daytona  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Andrea?
Hvordan mister man mobilen i sirup?


Opprinnelig postet av Kurre



Hehe.. Ja si det. Skulle (så dum som jeg er) se om jeg klarte å slippe mobilen og ta tak i den raskt nok til at den ikke falt nedi boksen mens jeg holdt den over den klikksete sirupen. Det gikk de to første gangene. *katastrofe av natur vettz*

Smil til verden og verden gapskratter tilbake!

o.O Lev livet i dag, i morgen kan det være for sent! O.o
Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 14/03/2006 :  16:35:21  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.
Gå til toppen av siden

Bustetrollet

Innlegg: 5546

Skrevet - 14/03/2006 :  16:47:33  Vis profil  Svar med kopi av melding
Tror jeg må prøve ut dette ikveld Ganske intresangt, samtidlig som det er godt.


Gå til toppen av siden

Silje-og-Tindra

Norway
Innlegg: 4435

Skrevet - 14/03/2006 :  17:24:45  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseSilje-og-Tindra  Svar med kopi av melding
Som jeg sa, sirup er raffinerte sukkerrør eller sukkerroer. Lages på samme måte som man raffinerer olje osv. Gå til toppen av siden

Kurre

Norway
Innlegg: 2073

Skrevet - 14/03/2006 :  18:56:07  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Andrea?
Hvordan mister man mobilen i sirup?


Opprinnelig postet av Kurre



Hehe.. Ja si det. Skulle (så dum som jeg er) se om jeg klarte å slippe mobilen og ta tak i den raskt nok til at den ikke falt nedi boksen mens jeg holdt den over den klikksete sirupen. Det gikk de to første gangene. *katastrofe av natur vettz*

Opprinnelig postet av Andrea & Daytona



*humre for seg selv*

www.forum-hest.moo.no Gå til toppen av siden

Ragnhild E

» VIP

Norway
Innlegg: 2077

Skrevet - 14/03/2006 :  23:15:27  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseRagnhild E  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..
Gå til toppen av siden
Side: av 2 Tidligere emne Emne Neste emne  
Neste side
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Snarvei:
 Image Forum 2001 This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000
[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2025 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.