hestemarked.no - Norges Største Hestemarked! [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]
 
 

Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
MIX - for Hest og Hund! - Hva er sirup?
    MIX - for Hest og Hund!
MIX - for Hest og Hund!
Hestemarked.no | Hovedside MIX | Forum-regler | Brukerprofil | Aktive emner | Medlemmer | Søk | Hjelp
Brukernavn:
Passord:
  Velg språk
Lagre passord
 Alle fora
 Hest - SnikkSnakk
 Mellom himmel og jord
 Hva er sirup?
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Forrige side
Forfatter Tidligere emne Emne Neste emne
Side: av 2

MajaJ

» VIP

Norway
Innlegg: 1871

Skrevet - 15/03/2006 :  17:21:20  Vis profil  Svar med kopi av melding
mmm..prøvd å lage knekk flere ganger jeg.. Er ikke så veldig godt egentlig, men må man ha sukker må man ha sukker



Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 15/03/2006 :  17:27:41  Vis profil  Svar med kopi av melding
lag karamell istedet. Tilsett litt fløte og smør i blandingen :) og kjøp lakrisessens på apoteket/helsekost?? knallbra.. Gå til toppen av siden

Kurre

Norway
Innlegg: 2073

Skrevet - 15/03/2006 :  17:30:04  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...

www.forum-hest.moo.no Gå til toppen av siden

MajaJ

» VIP

Norway
Innlegg: 1871

Skrevet - 15/03/2006 :  20:26:35  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...

Opprinnelig postet av Kurre



Nei, brent barn lukter svidd




Gå til toppen av siden

MajaJ

» VIP

Norway
Innlegg: 1871

Skrevet - 15/03/2006 :  20:27:47  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
lag karamell istedet. Tilsett litt fløte og smør i blandingen :) og kjøp lakrisessens på apoteket/helsekost?? knallbra..

Opprinnelig postet av Lopke



Ja men det forutsetter at jeg har alt det da! Kjøper jeg heller sjokolade i butikken Knekk er bare for nødsitvasjoner;)




Gå til toppen av siden

Kurre

Norway
Innlegg: 2073

Skrevet - 15/03/2006 :  21:08:33  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...

Opprinnelig postet av Kurre



Nei, brent barn lukter svidd

Opprinnelig postet av MajaPeWs



burn baby burn...

www.forum-hest.moo.no Gå til toppen av siden

MajaJ

» VIP

Norway
Innlegg: 1871

Skrevet - 15/03/2006 :  21:27:38  Vis profil  Svar med kopi av melding
Hehe! Mojjo!



Gå til toppen av siden
Side: av 2 Tidligere emne Emne Neste emne  
Forrige side
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Snarvei:
 Image Forum 2001 This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000
[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2025 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.