hestemarked.no - Norges Største Hestemarked! [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]
 
 

Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
MIX - for Hest og Hund!
    MIX - for Hest og Hund!
MIX - for Hest og Hund!
Hestemarked.no | Hovedside MIX | Forum-regler | Brukerprofil | Aktive emner | Medlemmer | Søk | Hjelp
Brukernavn:
Passord:
  Velg språk
Lagre passord
 Alle fora
 Hest - SnikkSnakk
 Mellom himmel og jord
 Hva er sirup?

MERK: Du må være registrert for å kunne sende et svar.
For å registrere, klikk her . Registrering er gratis!

Skjermstørrelse:
Brukernavn:
Passord:
Format modus:
Format: FetKursivUnderstreketGjennomstrek VenstrejustérSentrertHøyrejustér Horisontal linje Sett inn linkSett inn e-postSett inn bilde Sett inn kodeSett inn sitatSett inn liste
   
Melding:

* HTML er AV
* Forumkode er PÅ
Smileys
smil [:)] stort smil [:D] cool [8D] rødme [:I]
tunge [:P] ond [):] blink [;)] klovn [:o)]
sort øye [B)] åtter [8] rynke [:(] sjenert [8)]
sjokkert [:0] sur [:(!] død [xx(] søvnig [|)]
kyss [:X] godkjent [^] mislike [V] spørsmål [?]

  Kryss av her for å inkludere signatur fra din profil.
    

E M N E      H I S T O R I K K
Bustetrollet Postet - 13/03/2006 : 21:06:48
Joda, det er søtt og klissete.

Men hvordan er det laget? Det er jo sukker, bare i en annen form!
15   S E N E S T E      S V A R    (Siste først)
MajaJ Postet - 15/03/2006 : 21:27:38
Hehe! Mojjo!
Kurre Postet - 15/03/2006 : 21:08:33
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...

Opprinnelig postet av Kurre



Nei, brent barn lukter svidd

Opprinnelig postet av MajaPeWs



burn baby burn...
MajaJ Postet - 15/03/2006 : 20:27:47
Kopi av melding:
lag karamell istedet. Tilsett litt fløte og smør i blandingen :) og kjøp lakrisessens på apoteket/helsekost?? knallbra..

Opprinnelig postet av Lopke



Ja men det forutsetter at jeg har alt det da! Kjøper jeg heller sjokolade i butikken Knekk er bare for nødsitvasjoner;)
MajaJ Postet - 15/03/2006 : 20:26:35
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...

Opprinnelig postet av Kurre



Nei, brent barn lukter svidd
Kurre Postet - 15/03/2006 : 17:30:04
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..

Opprinnelig postet av Ragnhild E



Ikke lenger bare humre,nå fnise rått!
Ekle små ulydige barn får skylde seg selv.
Brent barn skyr stekepannen...hi hi hi...
Lopke Postet - 15/03/2006 : 17:27:41
lag karamell istedet. Tilsett litt fløte og smør i blandingen :) og kjøp lakrisessens på apoteket/helsekost?? knallbra..
MajaJ Postet - 15/03/2006 : 17:21:20
mmm..prøvd å lage knekk flere ganger jeg.. Er ikke så veldig godt egentlig, men må man ha sukker må man ha sukker
Ragnhild E Postet - 14/03/2006 : 23:15:27
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.

Opprinnelig postet av Lopke



Og knekk, det er varmt!
"Dette må du ikke røre, for dette er kjempevarmt" sa pappa og gikk på do..
"Oi, spennende, det er jo smelta sukker, det må jo være godt!" Tenkte Ragnhild på 10 år og putta fingern oppi steikepanna for å smake, det kunne da ikke være så varmt.. Joda, så varmt var det! Auauauau..
Kurre Postet - 14/03/2006 : 18:56:07
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Andrea?
Hvordan mister man mobilen i sirup?


Opprinnelig postet av Kurre



Hehe.. Ja si det. Skulle (så dum som jeg er) se om jeg klarte å slippe mobilen og ta tak i den raskt nok til at den ikke falt nedi boksen mens jeg holdt den over den klikksete sirupen. Det gikk de to første gangene. *katastrofe av natur vettz*

Opprinnelig postet av Andrea & Daytona



*humre for seg selv*
Silje-og-Tindra Postet - 14/03/2006 : 17:24:45
Som jeg sa, sirup er raffinerte sukkerrør eller sukkerroer. Lages på samme måte som man raffinerer olje osv.
Bustetrollet Postet - 14/03/2006 : 16:47:33
Tror jeg må prøve ut dette ikveld Ganske intresangt, samtidlig som det er godt.
Lopke Postet - 14/03/2006 : 16:35:21
Kopi av melding:
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja som Formossisima sier så blir det "knekk" etterpå. Og sukker må varmes laaaangsomt opp på svak varme.. tar tid. Tilsetter du litt smør i denne blandingen får du da karamell

Sirup er nok laget på en lignende måte men er ikke sikker. Det stivner jo ikke på samme måte.
Andrea & Daytona Postet - 14/03/2006 : 16:32:54
Kopi av melding:
Andrea?
Hvordan mister man mobilen i sirup?


Opprinnelig postet av Kurre



Hehe.. Ja si det. Skulle (så dum som jeg er) se om jeg klarte å slippe mobilen og ta tak i den raskt nok til at den ikke falt nedi boksen mens jeg holdt den over den klikksete sirupen. Det gikk de to første gangene. *katastrofe av natur vettz*
Silje-og-Tindra Postet - 14/03/2006 : 16:31:30
...men lar du sukkeret stå etter at det er varmet opp, blir det hardt. Akkurat som lim til pepperkakehus, f.eks.
Bustetrollet Postet - 14/03/2006 : 16:15:02
Kopi av melding:
om du tar ren sukker og varmer det opp vil der bli flytende, brunt og klissete..

Opprinnelig postet av Lopke

Akkurat der kom svaret jeg ønsket å få Takk Lopke.

 Image Forum 2001 This page was generated in 0,14 seconds. Snitz Forums 2000
[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2025 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.