hestemarked.no - Norges Største Hestemarked! [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]
 
 

Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
MIX - for Hest og Hund!
    MIX - for Hest og Hund!
MIX - for Hest og Hund!
Hestemarked.no | Hovedside MIX | Forum-regler | Brukerprofil | Aktive emner | Medlemmer | Søk | Hjelp
Brukernavn:
Passord:
  Velg språk
Lagre passord
 Alle fora
 Hest - Generelle forum
 Debatter fra nyhetene
 E.coli-bakterien.

MERK: Du må være registrert for å kunne sende et svar.
For å registrere, klikk her . Registrering er gratis!

Skjermstørrelse:
Brukernavn:
Passord:
Format modus:
Format: FetKursivUnderstreketGjennomstrek VenstrejustérSentrertHøyrejustér Horisontal linje Sett inn linkSett inn e-postSett inn bilde Sett inn kodeSett inn sitatSett inn liste
   
Melding:

* HTML er AV
* Forumkode er PÅ
Smileys
smil [:)] stort smil [:D] cool [8D] rødme [:I]
tunge [:P] ond [):] blink [;)] klovn [:o)]
sort øye [B)] åtter [8] rynke [:(] sjenert [8)]
sjokkert [:0] sur [:(!] død [xx(] søvnig [|)]
kyss [:X] godkjent [^] mislike [V] spørsmål [?]

  Kryss av her for å inkludere signatur fra din profil.
    

E M N E      H I S T O R I K K
Bustetrollet Postet - 12/03/2006 : 23:30:44
Hva tror dere om den?

Jeg tror den kommer av uhygienisk kjøkken(feks. at de bruker samme kniv på kjøtt og frukt, samme skjæreplate el.). Pga. at bakterien dør ved 70 grader. Men det er ganske skummelt! Nyresvikt er jo ganske så alvorlig.
15   S E N E S T E      S V A R    (Siste først)
Ina_R Postet - 01/04/2006 : 19:01:28
Nå skal de på Ranheim kanskje begynne å lyse(?) krydderet sitt. Håper det!
Aina_og_Herjutora Postet - 01/04/2006 : 09:23:22
Jeg skrev en punktum for mye. Nå er det rettet.
Angela_Dunjar Postet - 31/03/2006 : 19:55:38
sies visst de har funnet bakterien nå.. i sauekjøttet ett sted her i hedemark.. kan jo egentlig begynne å lure på hva slags hygieniske tester de har unngått...alt kjøtt skal jo igjennom mange tester før det skal bli laget produkter av det...uff og uff
Bustetrollet Postet - 31/03/2006 : 18:13:11
^ Noe feil med linken?
Aina_og_Herjutora Postet - 31/03/2006 : 17:56:01
E-colie også i hestekjøtt http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/article643661.ece
Lopke Postet - 29/03/2006 : 09:22:45
Kopi av melding:
(tror ikke at eldre spiser så mye morrpølse.... morrpølse er vanskelig å tygge)

Opprinnelig postet av sæther



da kan vi også utelukke en del barn og.. sikkert derfor ikke fler ble smittet. Men bare en ting: Liker barn morrpølse?? æsj..
sæther Postet - 28/03/2006 : 18:46:50
Det er barn og eldre som er mest utsatte for sykdommer. grunnen til at barn får e.coli er at de har dårlig immunforsvar. mange eldre kan få e.coli fordi immunforsvaret deres er svekket....

(tror ikke at eldre spiser så mye morrpølse.... morrpølse er vanskelig å tygge)
Mari^_^ Postet - 28/03/2006 : 15:27:26
Kopi av melding:
http://www.aftenposten.no/helse/article1260464.ece
er visst ikke bare barn som er blitt smittet nå


Opprinnelig postet av Karoline og Funa



Det der var visst ikke så alvorlig som hos barna da.
Helle_ Postet - 28/03/2006 : 15:23:13
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Og på toppen av det hele så foret sykehuset ei lita jente, som hadde spist i seg bakterien fra før av.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=142102

Opprinnelig postet av Mari^_^



Huff, stakkars jente...
Karoline og Funa Postet - 27/03/2006 : 16:12:41
http://www.aftenposten.no/helse/article1260464.ece
er visst ikke bare barn som er blitt smittet nå
Mari^_^ Postet - 25/03/2006 : 19:14:42
Kopi av melding:
Og på toppen av det hele så foret sykehuset ei lita jente, som hadde spist i seg bakterien fra før av.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=142102
Madam Fame Postet - 25/03/2006 : 18:38:51
Kopi av melding:
Kopi av melding:
Neineinei, kunne rullet meg i hestebærsj jeg!
Men om man finner en tørr hestebæsj klomp, ser på den nøye, gjerne plokk den fra hverandre. Så der du at det er bare gress som er pressa sammen. Ligner litt på pellets i større form, bare ikke så hardt pakka.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja en hestebæsj består av den den spiser. Finner du en menneskebæsj og tørker den og plokker den fra
hverandre finner du sikkert og litt lasagne, salat og brødskive

Opprinnelig postet av Lopke



MM.. så appetittelig!!
Lopke Postet - 25/03/2006 : 15:07:47
Kopi av melding:
Neineinei, kunne rullet meg i hestebærsj jeg!
Men om man finner en tørr hestebæsj klomp, ser på den nøye, gjerne plokk den fra hverandre. Så der du at det er bare gress som er pressa sammen. Ligner litt på pellets i større form, bare ikke så hardt pakka.

Opprinnelig postet av Kristine og Rosita



Ja en hestebæsj består av den den spiser. Finner du en menneskebæsj og tørker den og plokker den fra
hverandre finner du sikkert og litt lasagne, salat og brødskive
Bustetrollet Postet - 25/03/2006 : 14:06:29
Neineinei, kunne rullet meg i hestebærsj jeg!
Men om man finner en tørr hestebæsj klomp, ser på den nøye, gjerne plokk den fra hverandre. Så der du at det er bare gress som er pressa sammen. Ligner litt på pellets i større form, bare ikke så hardt pakka.
Lopke Postet - 25/03/2006 : 13:50:31
veel.. det er mange drittjobber omkring..
Det som er litt morsomt er jo at folk som ikke er vandt med hest synes det er ekkelt å måke.
Vi tråkker jo i drit vi hestejenter. Vel ingen her som synes det er ekkelt??

 Image Forum 2001 This page was generated in 0,12 seconds. Snitz Forums 2000
[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2025 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.