hestemarked.no - Norges Største Hestemarked! [ Hest / Ponni / Hesteutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Ridehesten / Rytter / Webshop / Hestebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]
 
 

Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
MIX - for Hest og Hund! - Brennende kjærlighet...
    MIX - for Hest og Hund!
MIX - for Hest og Hund!
Hestemarked.no | Hovedside MIX | Forum-regler | Brukerprofil | Aktive emner | Medlemmer | Søk | Hjelp
Brukernavn:
Passord:
  Velg språk
Lagre passord
 Alle fora
 Hest - SnikkSnakk
 Mellom himmel og jord
 Brennende kjærlighet...
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Forfatter Tidligere emne Emne Neste emne  

pre-arab

» VIP

Norway
Innlegg: 211

Skrevet - 13/06/2006 :  13:48:52  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmesidepre-arab  Svar med kopi av melding
Var her en dag innom coop og kjøpte med mat fra varm disken. Endte da opp med en gryte som heter brennende kjærlighet...utrolig godt Ble så opphengt av denne retten (tenkte på den leeenge etter) at nå vil jeg prøve kokke kunstene mine og lage dette selv! Er det da noen av dere som har oppskriften på Brennende kjærlighet?

Var ihvertfall makaroni, potetmos, kjøttdeig opp i...

Liker du sorte arabere og P.R.E hester - ta en titt på min hjemmeside:
http://www.home.no/pre-arab/

Ragnhild E

» VIP

Norway
Innlegg: 2077

Skrevet - 13/06/2006 :  13:53:10  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseRagnhild E  Svar med kopi av melding
Brennende kjærlighet:
(en brennende varm og lidenskapelig rett)

300-400 g kjøttdeig -brunes
2-3 porsj. makaroni-tilberedes
1 løk
tomatpurè etter smak.
hvit saus
ost
--------------------
Kjøtt, løk og tomatpurè blandes til kjøttsaus. Det er bare fantasien som setter grenser for annet snacs å ha oppi. eks: jalapenjos, tacokrydder, purre, hvitløk, sopp, osv.
Hvit saus og ferdig macaroni legges i bunnen av formen, med kjøttsaus over, og revet ost og krygger på toppen. Stekes i 20 min, til sausen bobler opp i sidene.

Tilbehør: Lys på bordet, en skummel film, ullpledd, og en varm seng - som man deler med sin kjære.

Hentet fra http://www.sidene.no/valentine/matoppskrifter.htm

Kanskje den funker?
Gå til toppen av siden

amadeus+

» VIP

Innlegg: 389

Skrevet - 13/06/2006 :  13:55:25  Vis profil  Svar med kopi av melding
Brennende kjærlighet

edit: Oops, Ragnhild var nok før meg. Men det kan vel være greit å ha to, så kan du sammenlikne litt

(Tidligere Line Kristine)
Redigert av - amadeus+ den 13/06/2006 13:57:00 Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 13/06/2006 :  13:57:28  Vis profil  Svar med kopi av melding
I Danmark blir denne retten laget med potetmos og bacon, løk, persille, chili eller rødbeter Gå til toppen av siden

pre-arab

» VIP

Norway
Innlegg: 211

Skrevet - 13/06/2006 :  14:03:44  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmesidepre-arab  Svar med kopi av melding
Tusen takk...nå får jeg dra på handle tur i helga Har allerede kjøpt skrekkfilm - the Cave, skummel djevel film

Den jeg spiste inneholdt potetmos...meget godt Kansje Lopke vet hvorden en lager brennende kjærlighet med potetmos..skal potetmosen ligge underst, midten eller øverst

Liker du sorte arabere og P.R.E hester - ta en titt på min hjemmeside:
http://www.home.no/pre-arab/
Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 13/06/2006 :  14:26:25  Vis profil  Svar med kopi av melding
Kopi av melding:


Den jeg spiste inneholdt potetmos...meget godt Kansje Lopke vet hvorden en lager brennende kjærlighet med potetmos..skal potetmosen ligge underst, midten eller øverst

Opprinnelig postet av pre-arab







Du kan blande det som du vil..

Her en en dansk oppskrift:
Brændende Kærlighed

½ kg stribet flæsk
3 - 4 løg
kartoffel mos af 1 kg kartofler
syltede rødbeder
purløg el. persille

Flæsket saltes hvis det fersk og skæres i ikke for store terninger, der steges sprøde og gyldne på panden. Løgene skæres i skiver og steges gyldne i fedtet fra flæsket. Løg og flæsketerninger fordeles over kartoffelmosen og der pyntes langs kanten med rødbede terninger. Lidt finthakket persille eller purløg drysses over.
Gå til toppen av siden

pre-arab

» VIP

Norway
Innlegg: 211

Skrevet - 13/06/2006 :  14:32:27  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmesidepre-arab  Svar med kopi av melding
Takker og bukker
Liker du sorte arabere og P.R.E hester - ta en titt på min hjemmeside:
http://www.home.no/pre-arab/
Gå til toppen av siden

Silje-og-Tindra

Norway
Innlegg: 4435

Skrevet - 13/06/2006 :  17:05:56  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseSilje-og-Tindra  Svar med kopi av melding
Jeg lager brennende kjærlighet med pølse, potetmos, ost og tomat. :-) Det var deilig, den gang jeg spiste pølse. Gå til toppen av siden

*littledevil

» VIP

Norway
Innlegg: 605

Skrevet - 13/06/2006 :  17:40:22  Vis profil  Besøk %s1%s hjemmeside*littledevil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresse*littledevil  Svar med kopi av melding
Det så jo kjempegodt ut da!! Takk for middagstips!
-Marte Gå til toppen av siden

Mari^_^

Norway
Innlegg: 7634

Skrevet - 14/06/2006 :  15:48:17  Vis profil  Klikk for å se %s1%'s MSN Messenger adresseMari^_^  Svar med kopi av melding
Det der er veldig godt! :)
www.hestene.no Gå til toppen av siden

Lopke

Norway
Innlegg: 5953

Skrevet - 14/06/2006 :  15:51:51  Vis profil  Svar med kopi av melding
og ikke minst billig om man er student. husker mine fattige år jeg .. 6 år på pasta var kjedelig :) Gå til toppen av siden
  Tidligere emne Emne Neste emne  
 Nytt emne  Svar på emne
 Skrivervennlig versjon
Snarvei:
 Image Forum 2001 This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000
[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2025 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.